Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Windows 8

Windows 8 training en cursus bin Master it Training

Cursus MS20687: Configuring Windows 8

Deze 5-daagse cursus biedt cursisten hands-on ervaring met Windows 8. Het geeft inzicht in het installeren, upgraden en licenties voor Windows 8. Cursisten leren opslag te beheren door het maken van eenvoudige, binnen meetbereik, striped volumes. En om bestandssystemen te optimaliseren. Daarnaast zullen ze leren hoe ze de beschikbare schijfruimte kunnen beheren door middel van het gebruik van quota. Cursisten zullen werken met Windows tools en diensten om de bron van prestaties en betrouwbaar..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS20688: Managing and Maintaining Windows 8

Deze 5-daagse cursus leert cursisten het ontwerpen van de installatie, configuratie en het onderhoud van Windows 8. Tevens komen er diverse “break fix” labs op verschillende niveaus in naar voren. De twee unieke kenmerken van deze cursus zijn de integratie van cloud services en Windows Intune. Het geleerde in deze cursus is toe te passen binnen kleine en bedrijfsomgevingen.

Hoewel er enige overlap is met de cursus Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagenCursus MS20689: Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8

Deze 3-daagse cursus is een upgrade training bedoeld voor IT-professionals die hun technische kennis en vaardigheden willen upgraden van Windows 7 naar Windows 8. De cursus richt zich op de nieuwe functionaliteiten in Windows 8 en gerelateerde tools en cloud-diensten die betrekking hebben op de installatie, activering, upgrades en migratie, lokaal en remote beheer, waaronder groepsbeleid, Windows Intune en Windows PowerShell, applicatie-oplossingen en compatibiliteit, Internet Explorer, remo..

Tarief: 1.345,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS20415: Implementing a Desktop Infrastructure

Deze 5-daagse cursus biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het plannen, ontwerpen en implementeren van een Windows 8 desktop infrastructuur.

De cursus biedt een handvat voor het plannen en implementeren van desktops door middel van verschillende technologieën, zoals User State Migration Tool (USMT), Microsoft Deployment Toolkit (MDT), Virtual Desktop Infrastructure (VDI), en nog veel meer. Daarnaast biedt deze cursus de kennis en vaardigheden voor het beschermen van..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS20416: Implementing Desktop Application Environments

Deze 5-daagse cursus biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen, implementeren en fysiek beheren van een Windows Server 2012 applicatiebeheer infrastructuur. Tevens biedt deze cursus de kennis en vaardigheden voor het beheer van ontwerp en implementatie van de Windows 8 Enterprise toepassingen in een fysieke en virtuele omgeving, alsmede in de cloud.

Na het afronden van deze cursus, zullen de cursisten in staat zijn:

  • Ontwerpen van een applicatie dist..
Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MCSEDI: MCSE Desktop Infrastructure MasterCard

Met de MasterCard beschikt u over een compleet opleidingstraject voor het behalen van de MCSE Desktop Infrastructure.
Met dit Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificaat bewijst u te beschikken over specifieke kennis van een Microsoft technologie.

Traject

Voor de MCSE Desktop Infrastructure certificering dient u te slagen voor de volgende examens:

70-415
70-416

Om de certificering MCSE: Desktop Infrastructure te behalen dient u tevens in bezit t..

Tarief: bel! per deelnemer
Cursusduur: N.v.t.