Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep CompTIA

A+ CompTIA training en cursus 2010, o.a. Hardware, OS en Network+, A plus

Cursus APE-901: CompTIA A+ Essentials 2009

CompTIA A+ cursussen zijn trainingen voor entry-level ICT-ers die zich tevens willen certificeren op een merkonafhankelijk traject. Deze training is een inleiding op het A+ traject en gaat in op algemene onderwerpen op het gebied van hard- en softwareimplementaties, Networking en Security. Deze training is geschikt voor het behalen van CompTIA examen 220-701.

Tarief: 2.245,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus APN-902: CompTIA Network+ 2009

Doel van deze Network+ cursus is het bijbrengen van basiskennis en praktijkervaring voor alle Netwerk gerelateerde functies. CompTIA Network+ is een merkonafhankelijke opleiding voor toekomstige Netwerkbeheerders. Cursisten worden tevens voorbereid op het CompTIA Network+ examen.

Deze CompTIA training kan ook beschouwd worden als een volwaardige TCP/IP training waarin o.a. zaken als adressering, routering, subnetting en DHCP worden behandeld.

Tarief: 2.245,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus APP-903: CompTIA A+ Practical Application 2009

CompTIA A+ cursussen zijn trainingen voor entry-level ICT-ers die zich tevens willen certificeren op een merkonafhankelijk traject. Deze CompTIA training is bijzonder geschikt voor personen die klanten face-to-face benaderen en praktische hulp kunnen bieden op ICT gebied. Vrijwel alles op het gebied van (oude en nieuwe) hard- en software implementaties wordt in de training besproken. De kandidaat krijgt een goede indruk van wat er te koop is. Er wordt bovendien ook ingegaan op zaken als Netwo..

Tarief: 2.245,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus APS-904: CompTIA Security+

Na het volgen van deze Security+ training kan de cursist het Security+ examen SY0-301 behalen. Dit examen wordt door verschillende bedrijven (o.a. Microsoft) erkend voor diverse certificeringstrajecten. Naast het aanbieden van heel veel informatie (ook ten aanzien van het zoeken naar beveiligingsoplossingen op het internet) krijgt de cursist de mogelijkheid om in de huid van hackers e.d. te kruipen zodat een beter begrip van de kwetsbaarheid van een organisatie kan worden verkregen.

Tarief: 2.245,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen