Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep XML

XML taining, XML cursus en XML opleiding t.b.v. eXtensible Markup Language

Cursus XML100: XML Introduction

XML is een taal voor de beschrijving van gestructureerde documenten en data en vormt de technologische basis voor data uitwisseling, publicatie en e-business. In deze cursus XML krijgen de deelnemers krijgen een degelijk inzicht in de concepten van XML. Aan de orde komen naast de concepten ook de toepassingen van de meta taal XML. Aandacht is er voor de syntax van XML documenten en het verschil tussen goed gevormde en valide XML documenten.

De rol van Document Type Definitions (DTD'..

Tarief: 450,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus XML200: Presentation of XML Documents Using Style Sheets

Aan de orde komt hoe XSLT en XSLT processors gebruikt kunnen worden voor het formatteren en transformeren van XML documenten. Zowel transformaties van XML naar HTML als transformaties van XML naar XML worden besproken. Het navigeren van XML documenten langs XPath assen en door middel van XPath expressions komt aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan de principes van template matching met XSLT. De control, sorteer en iteratie elementen van XSL worden besproken, evenals het copieren van element..

Tarief: 1.350,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus XML201: XHTML and Web Development

In deze XHTML cursus leert u de Extensible Hypertext Markup Language (XHTML) toe te passen en de relatie te begrijpen tussen XHTML, XML en HTML. Aan de orde komen de voorgedefinieŽrde XHTML tags, elementen en attributen, het verschil tussen valide en well-formed documents en het toepassen van formattering op XHTML documenten middels CSS en XSL stylesheets.

Verder wordt aandacht besteed aan nieuwe Web Form technieken middels XForms en geavanceerde linking technieken middels XLink, XPoint..

Tarief: 895,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen