Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Java

Cursus JAVA, JavaScript en andere trainingen tbv verscheidene scripttalen.

Cursus INT302: VBScript Programmeren

Aan de orde komt in deze training VBScript de integratie van VBScript met HTML ter realisering van dynamisch Web pagina's. De syntax en het object model van de VBScript taal worden behandeld. Ook komt de koppeling van VBScript met Java applets en ActiveX controls aan de orde.

Tarief: 1.125,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus PRO501: Programmeren in Perl

In deze Perl training komt aan de orde de structuur van geinterpreteerde Perl programmaís en de statements en constructies van de Perl taal. Aandacht is er voor scalar variabelen, operatoren, control flow constructies, library functies, lists, arrays en het lezen en schrijven van en naar files. Speciale aandacht is er voor pattern matching met Perl. Ook subroutines, parameter passing, references en system variables worden besproken. Tenslotte is er aandacht voor het gebruik van Perl voor CGI ..

Tarief: 1.500,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 4 dagen


Cursus IIJVDBD: Database Driven Applicaties bouwen met JPA met EclipseLink

De Java Persistence API (JPA) is de Java standaard voor data access. Met JPA wordt het benaderen van data een stuk simpeler vergeleken met JDBC. Met een Object Relational Mapper kunnen op een simpele, efficiŽnte manier objecten worden opgeslagen in, cq opgehaald uit een database. U leert de beginselen van Java Persistence, het werken met persistent objecten, transacties, mapping van datatypes, relaties tussen entiteiten. Verder gaan we in op de Java Persistence Query Language (JPQL).

Tarief: 1.485,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus IIJVAJAX: Java EE6 Ajax4JSF + Richfaces

AJAX is een combinatie van technieken waarmee waarmee snel reagerende webapplicaties gebouwd kunnen worden. Richfaces is een component library voor JSF en een framework voor het integreren van AJAX mogelijkheden in business applicaties. In deze cursus leert u hoe beide technieken binnen JSF gebruikt kunnen worden.

Tarief: 990,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus IIJVFUN: Java SE6 Fundamentals

Deze cursus Java SE6 verschaft u een gedegen kennis van de basis beginselen van de Java SE6 programmeer taal. U maakt kennis met object georiŽnteerd programmeren, de elementen van de Java programmeer taal, en u leert eenvoudige Java programma's te maken.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIJVPRO: Java SE6 Programmeren

Deze cursus verschaft u een grondige kennis van de basis beginselen van de Java SE6 programmeer taal. U maakt kennis met object-georienteerd programmeren, de elementen van de Java programmeer taal, en u leert eenvoudige Java programma's te maken. Er wordt aandacht besteed aan het afhandelen van fouten, de wijze waarop Java software is verpakt, het opdelen van programma's in subtaken door middel van threads en het synchronizeren van deze threads. Ook gaan we met SWING grafische toepassingen ma..

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIJVJSF: JavaServer Faces

Java Server Faces (JSF) 2.0 is de standaard technologie binnen het Java Enterprise Edition (Java EE 6) platform om webapplicaties te bouwen. Deze cursus behandelt alle aspecten die nodig zijn voor het ontwerpen en implementeren van een webapplicatie, zoals session state, validatie en conversie, event afhandeling, internationalization, en het implementeren van de layout.

Tarief: 1.485,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus IIJVWEB: Web Component Development met Servlets en JSP

De cursist leert in deze cursus internettoepassingen (webcomponenten) te maken volgens de laatste Java Enterprise Edition-specificaties. De cursus behandeld onder andere: JEE patterns, servlets, het web container model, session management, JavaServerPages(JSP) en EL.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIJVSPRING: Applicatie ontwikkeling met Spring Framework

Spring is een open source framework voor de bouwen van enterprise applicaties. Het is een alternatief voor het bouwen van business componenten met Enterprise JavaBeans (EJB). Onderwerpen die aan de orde komen zijn: het bouwen van een applicatie met Spring, Beans, Aspect Oriented Programming, Annotaties, Netwerk Communicatie (RMI, Messaging, Web Services).

Tarief: 1.485,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS2433: MS Visual Basic Scripting Edition and MS WSH Essentials

This three-day course provides students with the knowledge and skills to manage Windows networks by using the Windows Script Host (WSH) and the Microsoft Visual Basic, Scripting Edition (VBScript) language. During the course, students will work on real-world scripts that they can use to manage computers running Windows Vista, Windows XP, and Windows Server 2003 operating systems.

This course also provides an overview of other technologies where students can use script, such as Active Di..

Tarief: 1.340,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen