Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Visual Basic 6

Programmeer trainingen voor Visual Basic

Cursus MS1303: Mastering Visual Basic 6 Fundamentals

Aan de orde komt de ontwikkelomgeving van Visual Basic (VB 6) en het event driven programmeer model. Aandacht in de ze VB training wordt besteed aan de data types, control structures en library functions van de Visual Basic taal en de belangrijkste controls en hun properties en events.

Voorts worden de verschillende soorten modules en dialogen besproken. Ook staan koppelingen met database op het programma en komen tenslotte de principes van een goed user interface design aan bod.

Tarief: 1.875,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS1013: Mastering Visual Basic 6 Development

Aan de orde, in deze cursus Visual Basic, komt het benaderen van databases met Visual Basic(VB 6) en de Active Data Object (ADO) technologie. De fundamenten van ADO, zoals het Component Object Model (COM) en de techniek voor universal data access, OLE DB, komen eveneens aan bod. Verder leren de deelnemers het creeeren van COM componenten en ActiveX controls en de mogelijkheden om Internet technologie op te nemen in Visual Basic applicaties.

Tarief: 1.750,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen