Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep SAP Crystal Reports

Opleiding en cursus SAP Crystal Reports o.a. Rapport Ontwerp

Cursus CR001: SAP Crystal Reports - Rapport Ontwerp 1

In deze SAP Crystal Reports cursus wordt u bekend gemaakt met het werken met de report generator SAP Crystal Reports. U leert om gegevens uit een database te selecteren en deze op overzichtelijke wijze weer te geven. Daarbij wordt zowel de nadruk gelegd op de basisprincipes van een report generator, als het opdoen van praktische vaardigheden met SAP Crystal Reports. De opzet van de cursus is gericht op het maken en aanpassen van rapporten die toepasbaar zijn op diverse databases. Aan het eind..

Tarief: 395,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus CR002: SAP Crystal Reports - Rapport Ontwerp 2

De cursus SAP Crystal Reports - Basis is een vervolg op de cursus SAP Crystal Reports - Introductie. De cursus gaat gedetailleerd in op de diverse functies van de report generator SAP Crystal Reports. Daarnaast wordt een aantal nieuwe onderwerpen uitgediept, zoals condities, formules en subrapporten.

Met deze kennis kunt u op professionele wijze rapporten genereren. De opzet van de cursus is gericht op het maken en aanpassen van flexibele rapporten die toepasbaar zijn op vrijwel elke da..

Tarief: 795,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus CR003: SAP Crystal Reports - Rapport Ontwerp 3

Tijdens deze laatste van in totaal drie Rapport Ontwerp trainingen voor eindgebruikers, gaan we gebruik maken van de meer geavanceerde functionaliteiten van SAP Crystal reports.

Tarief: 475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag