Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep iWriter

Trainingen tbv iWriter het pakket voor documentcreatie en sjabloonbeheer.

Cursus TC3001: Sjablonen aanmaken en beheren met MIT Office TemplateCreator

In de training 'Sjabloon beheer en huisstijl' wordt specifiek ingegaan op het ontwikkelen van sjablonen, bouwstenen en afsluitingen binnen MIT Office. Na afloop van de cursus zijn de deelnemers in staat om Sjablonen te maken en te onderhouden met MIT Office TemplateCreator.

Kijk voor meer informatie over MIT Office op: www.mitoffice.nl. Deze training is binnenkort ook beschikbaar voor het vernieuwde MIT Office: Tarief: 695,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagenCursus EA3001: MIT Office EasyAdmin beheer

In deze training wordt specifiek ingegaan op het beheer van de gebruikers, organisatieonderdelen en sjablonen in een netwerkomgeving.

Kijk voor meer informatie over MIT Office op: www.mitoffice.nl. Deze training is binnenkort ook beschikbaar voor het vernieuwde MIT Office: iWriter, documenten en sjablonen in ODF en ODT formaat.

Opmerking
Voor deze klassikale t..

Tarief: 425,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag