Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Microsoft Visio

Cursus Microsoft Visio en training 2007 / 2003 Professional tekenen bij Master it Training

Cursus VIS301: MS Visio 2010 Professional

Deze cursus Visio 2010 verschaft u inzicht in de structuur van Visio en leert u met behulp van de Visio technieken organisatieschema’s, diagrammen en stroomschema’s samen te stellen. Daarnaast is er ruime aandacht voor de mogelijkheden van de programmatuur zelf en komt ook het uitwisselen van gegevens met bijvoorbeeld Microsoft Word aan bod. Kortom, deze training is zeer geschikt voor iedereen die ervaring wil opdoen met de mogelijkheden en functies van Visio 2010 en hier na de training direc..

Tarief: 590,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus VIS201: MS Visio 2007 Professional

Deze cursus Visio 2007 verschaft u inzicht in de structuur van Visio 2007 en leert u met behulp van de Visio technieken organisatieschema’s, diagrammen en stroomschema’s samen te stellen. Daarnaast is er ruime aandacht voor de mogelijkheden van de programmatuur zelf en komt ook het uitwisselen van gegevens met bijvoorbeeld Microsoft Word aan bod. Kortom, deze training is zeer geschikt voor iedereen die ervaring wil opdoen met de mogelijkheden en functies van Visio 2007 en hier na de training ..

Tarief: 590,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus VIS101: MS Visio 2003 Professional

Deze cursus Visio 2003 verschaft u inzicht in de structuur van Visio 2003 en leert u met behulp van de Visio technieken organisatieschema’s, diagrammen en stroomschema’s samen te stellen. Daarnaast is er ruime aandacht voor de mogelijkheden van de programmatuur zelf en komt ook het uitwisselen van gegevens met bijvoorbeeld Microsoft Word aan bod. Kortom, deze training is zeer geschikt voor iedereen die ervaring wil opdoen met de mogelijkheden en functies van Visio 2003 en hier na de training ..

Tarief: 590,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen